Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  چند روزی می‌شود که یک مولودی با عنوان «داره می‌ریزه، داره می‌ریزه...» به سرعت در فضای مجازی در حال انتشار است و البته جنجالی و حاشیه‌ساز هم شده است.

حاشیه‌های این مولودی به دلیل دابسمش‌هایی است که فضای مجازی را پر کرده و به طور عجیبی در حال زیادتر شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین، از ساختن دابسمش این مولودی با ریختن پلاسکو، ریختن آب و ریختن گل روی زمین بگیرید تا دابسمش‌هایی که متاسفانه برخی اهانت‌آمیز و خارج از شئونات اسلامی است. به همین بهانه به سراغ مداحی رفتیم که تقریبا همه ما صدایش را این روزها، بار‌ها و بار‌ها شنیده‌ایم و احتمالا باز هم خواهیم شنید!

خودتان را معرفی کنید و بگویید که از چند سالگی شروع به مداحی کردید؟

سیدمصطفی قدمگاهی هستم، متولد سال ۵۹ در مشهد. از دوران ابتدایی به مداحی علاقه‌مند شدم و سال ۷۴ بود که با موذنی و قرائت زیارت عاشورا در مسجد، مداحی را جدی‌تر پیگیری کردم.

سبک و روش شما در مداحی، همیشه مانند این مولودی منتشر شده از شما در این روزهاست؟

دوستان هیئتی‌ام بیشتر روی مولودی خوانی‌های بنده توجه دارند به لحاظ این‌که فضای مولودی خوانی راحت‌تر است و ارتباط با مستمع بیشتر برقرار می‌شود و گرنه بنده روضه‌خوان هستم و در بحث مداحی هم مولودی، هم روضه و هم شور می‌خوانم.

بیشتر بخوانید: واکنش مداح پیشکسوت به دابسمش‌های جنجالی با یک نوحه/ داره می‌ریزه از آسمون ستاره ملک می‌ریزه!

اگر موافق هستید، برویم سر اصل مطلب. چند روزی است که یکی از مولودی‌های شما حسابی معروف شده، آیا این شعر، جدید است؟

سال ۹۵، روز ولادت امام‌رضا (ع) در هیئتی به نام «دعای ندبه ۱۴ معصوم مشهد» این مولودی را خواندم. آن زمان اصلا دیده نشد و بازتابی نداشت و دوستان در یک کانال تلگرامی بارگذاری کردند، اما این‌که این روز‌ها رسانه‌ای شده است، واقعا جای سوال دارد. مشخص نیست چطوری و چه کسی این مولودی را از آن کانال برداشته و ظاهرا برای خانمی که در کاناداست، ارسال کرده است. او اولین نفری بود که این مولودی را تبدیل به دابسمش و در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد. ماجرا دقیقا از آن‌جا شروع شد و این ویدئو فقط بیش از ۵۰۰ هزار بازدید در این صفحه داشت و کم کم دابسمش‌های مختلفی در داخل هم برای این مولودی ساخته شد.

آیا متن این مولودی و سبک اجرایش، سلیقه خودتان بود؟

سبک خواندن این مولودی، برگرفته از آهنگ یکی از خواننده‌های مجوزدار داخلی است به نام آقای «علیرضا روزه‌دار» که شعری عاشقانه با این آهنگ را می‌خوانند. شاعر مولودی من هم روی همین آهنگ شعر گفته است و من هم با همان آهنگ اجرا کردم. به تازگی خود آقای «روزه‌دار» هم در صفحه‌شان به این نکته اشاره کرده‌اند که شعر و آهنگ‌شان آن‌قدر بازتاب نداشته که این مداحی بازتاب داشته است!

قبول دارید که ایراد‌هایی که به محتوای این شعر و سبک خواندنش وارد شده، درست است؟

متاسفانه در فضای‌مجازی فقط یک قسمت شعر شنیده شده است، در صورتی که در قسمت‌های دیگر این شعر به اهمیت زیارت امام رضا (ع)، زیارت اربعین، زیارت کربلا و ... هم اشاره می‌شود. من صددرصد از محتوای شعر حمایت می‌کنم و این‌که به لحاظ مفهوم و محتوا غنی است، اما قبول دارم آهنگ تند خوانده شده است البته برای اون آهنگ مجبور بودم تند بخوانم.

همان‌طور که شنیده‌اید، برخی از مداحان پیش کسوت مصاحبه کردند و ضمن انتقاد‌های شدید اعلام کرده‌اند که این شعر و مولودی شما وهن اهل بیت (ع) است؟

استقبال از این مولودی خیلی بیشتر از انتقاداتش بوده است. به هیچ عنوان این موضوع راکه وهن اهل بیت (ع) بوده، قبول ندارم. خیلی‌ها سبک‌ها، اشعار و آهنگ‌هایی را خوانده‌اند که بسیار بدتر از این آهنگ بوده است و این‌طور مورد هجمه قرار نگرفته‌اند. مثل آن مداحی که می‌خواند: «نوار مغز سرم در محضر دکترا خط خطی و ...» این وهن هست یا شعر و مولودی که من برای امام‌رضا (ع) خواندم؟

به عنوان سوال آخر، آیا دوباره حاضرید که همین مولودی را بخوانید؟

نمی‌شود گفت که پشیمان نیستم، از محتوای شعر دفاع می‌کنم، اما شاید اگر قرار باشد که دوباره این مولودی را بخوانم، دیگر با این آهنگ و ریتم تند نخواهم خواند. به هر حال فقط معصومین (ع) پاک و مطهر هستند و انسان ممکن الخطاست و نباید به دلیل خطای یک نفر او را بکوبیم و تخریب اش کنیم. من اشتباهی کردم به دلیل آهنگی که خواندم و قبول دارم، اما شعر هیچ ایراد و مشکلی نداشت و ندارد.

منبع:خراسان

انتهای پیام/

گفت‌و‌گویی جذاب و خواندنی با «‌سید مصطفی قدمگاهی»

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مداحی حاشیه های سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۳۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»

سردبیر فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر انقلاب در این فصلنامه برداشتیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، گفت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعاً نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسراییل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و افزود: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می‌کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مساله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابندی به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفتگو گذاشته شود.

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیاز‌های نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشور‌ها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

وی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و افزود: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگو‌هایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد. باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

او به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولاً از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام (ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است.

حکمت علاوه‌بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیت (سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد. در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد

دیگر خبرها

  • پشت‌پرده آهنگ مشهور فریدون فروغی بعد از ۱۶سال فاش شد + ویدئو
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • نقد ادعای زیباکلام درباره آغازگر جنگ با مستندات تاریخی / روایت نماینده وقت عراق در سازمان ملل از آماده‌باش صدام برای آغاز جنگ علیه ایران
  • آب‌رسانی به ۴۱ روستا توسط بسیج‌ سازندگی خراسان‌ شمالی
  • ۱۲ طلبه و ۴ مداح که اعضاء بدن‌شان اهداء شد/ انتشار شماره جدید «خیمه»
  • (عکس) مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد
  • عکس| مداحی جدید و جنجالی مهدی رسولی
  • پشت پرده مسمومیت الکلی پزشکان در شیراز
  • دعوای مجلس و دولت بالا گرفت؛ ماجرا چیست؟
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»